" " " "
top of page

Specialist in familierecht

Hebt u een probleem of geschil? Wij helpen u. Zo eenvoudig en eenduidig is de visie van ons kantoor. Advocaat Nathalie Van Damme heeft jaren juridische ervaring en kiest in elke zaak resoluut voor een menselijke, efficiënte aanpak. Zo bouwde ze een betrouwbare reputatie uit, en een portfolio van tevreden, gerustgestelde cliënten. Bent u de volgende?

Recht op recht

Mvr. Nathalie Van Damme is gespecialiseerd in verschillende rechtsdomeinen. Maar de focus ligt toch vooral op familierecht: echtscheidingsrecht (echtscheiding op grond van onherstelbare ontwrichting, de vereffening en verdeling van de huwgemeenschap...), omgangsrechts, jeugdrecht, vorderingen tot levensonderhoud of alimentatievorderingen, vaderschapsbetwisting, vaderschapserkenning, verdediging van minderjarigen en onbekwamen, beëindiging van de wettelijke of feitelijke samenwoning, hoederecht of omgangsrecht met kinderen enzovoort.

Tarieven

Onze visie? Overleggen en compromissen zoeken als het kan, pleiten als het moet. Hoe dan ook streven wij naar de beste oplossing voor onze cliënt, en als het kan voor alle betrokken partijen – hoe moeilijk dat ook vaak is binnen het familierecht.
Ons kantoor hanteert heel correcte prijzen, op basis van duidelijke, transparante afspraken (ereloon en uurtarief). Meer weten? Bel of mail ons!

bottom of page