" " " "
top of page

Verkeersrecht

Werd u (of iemand van uw familie) slachtoffer van een verkeersongeluk? Met lichamelijke en/of blikschade? Meester Nathalie Van Damme, al ruim tien jaar eigenaar van het gelijknamige kantoor, zoekt samen met u de beste oplossing. Particulieren of ondernemers zijn altijd welkom voor een (vrijblijvend) persoonlijk gesprek. Op basis daarvan stelt deze specialist in verkeersrecht een dossier samen. De basis van de samenwerking? Wederzijds respect en transparante communicatie.

Verschillende rechtsgebieden

Gaat het een complexe verkeerskwestie? Als dat nodig, schakelt meester Van Damme gespecialiseerde medewerkers en technische experts in. Of verwijst zij u door naar een collega. Als u maar geholpen wordt.

Daarnaast behandelt mvr. Van Damme voor haar cliënten ook verschillende (ver)huurgeschillen, en regelt zij de invorderingen van openstaande facturen (incasso).

Werkwijze

Alle juridische stappen zetten we in onderling overleg. Bovendien maken we op voorhand heldere afspraken over kosten en erelonen. Tijdens de afhandeling houden wij u regelmatig op de hoogte van vorderingen of beslissingen. Een vrijblijvende afspraak maken? Een mailtje of telefoontje volstaat! Wij maken ook graag een offerte voor u op, die u nergens toe verplicht.

bottom of page